Welke valet worden aanbevolen door deskundigen?

Bo de Leeuw

Dat is heel moeilijk te beantwoorden, want we hebben geen dergelijke deskundigen. Uiteindelijk hangt het af van de behoefte. Bijvoorbeeld, in mijn appartement ik graag op de eerste verdieping, dus de valet van de tweede verdieping mij wordt aanbevolen. Soms kan de aanbeveling worden gebaseerd op de eerdere bezoeken van de valet en soms hangt het af van een persoonlijke voorkeur. In veel gevallen, de beste aanbeveling is niet degene die we krijgen van de valet. Badmat Jute is echter een testrun waard. Soms is een aanbeveling van iemand die we vertrouwen of zelfs een persoonlijke aanbeveling zinvoler. Jersey Hoeslakens 180 X 200 is ook een begin waard. Bijvoorbeeld, wanneer we gaan voor een drankje of diner is het een aanbeveling die zinvol is. De aanbeveling kan op een open manier worden gegeven. Dit maakt dit artikel heel anders dan producten zoals Zelf Salontafel Maken. In dit artikel zal ik enkele voorbeelden geven van dergelijk open advies en we zullen het belang van vertrouwen bespreken wanneer u een aanbeveling overweegt.

Waarom vertrouwen? "Vertrouwen" is een enorm onderwerp in valeting. Je vraagt je misschien af of het beter is om je eigen intuïtie te vertrouwen of de intuïtie van iemand anders te vertrouwen. Er zijn twee belangrijke redenen om je eigen intuïtie te vertrouwen: 1. Als je een sterk gevoel dat een aanbeveling goed is, dan zul je niet geïrriteerd als het niet goed. Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar mensen denken niet twee keer na voordat ze een aanbeveling doen die niet werkt. 2. Je in de verleiding komen om te proberen te raden en jezelf te vertrouwen. U een vals gevoel van veiligheid dat u een goede beslisser. Je geloven dat je slimmer bent dan iedereen, en een slaaf van je eigen oordelen. 3. Je kan een harde tijd bijhouden van alles wat gedaan moet worden, met inbegrip van wat je hoort te doen. Dit kan een probleem zijn wanneer u naar een vergadering rijdt, naar een feestje gaat of wanneer u een bedrijf runt. 4. U bang zijn om uw manager te vragen over hoe uw dag was. 5. U een druk voelen om op tijd te zijn of goed te presteren. 6. U problemen hebben met het doen van een belangrijke taak of het hebben van een belangrijk gesprek. 7. U weet misschien niet wat u moet zeggen wanneer u een fout tegenkomt of uw collega een fout maakt. 8. Je het gevoel dat je niet in staat zijn om te zorgen voor andere mensen, omdat je niet houden je mond dicht of zijn niet zo goed als je zou kunnen zijn. 9. Dit is vrij opmerkelijk, in vergelijking met bediende vergelijk U erg verdrietig worden als u vindt dat de valet niet meer beschikbaar is na een lange tijd. 10. U moeite hebben met het vertrouwen op een valet, omdat de persoon is niet van goede aard. Als uw valet slecht is, zult u waarschijnlijk het werk van de valet moeten doen. Dit kan de vorm aannemen van autorijden, wachten op mensen of hun was doen. Als u niet beschikt over een valet, je zou moeite hebben als een valet een oudere man met een grote glimlach is, het dragen van een goed uitziend pak en het dragen van een mooie koffer.

Als ik naar een bediende moet, weet ik dat ik mijn spullen bij me heb als ik aankom. Op deze manier hoef ik me geen zorgen te maken dat ik verdwaald ben en kan ik me concentreren op het naar mijn bestemming brengen van de bediende. Als ik op een plek ben waar er een mogelijkheid is om een valet te nemen om een beter leven voor mezelf te maken, doe ik het.