Wat is de prijs van valet?

Bo de Leeuw

Het hangt ervan af. Ik geef een antwoord dat niet verkeerd is ( zoals valet kost 1 miljoen dollar). Mensen vragen me meestal wat de beste prijs is. Ik antwoord vaak: Valet kost 3 miljoen. Ik vind het leuk, want als ik niet zeggen wat de kosten is, zal ik veel vragen te krijgen. Mensen zijn door valet vanwege de grote prijs en de kosten verward. Dit is niet het juiste antwoord. Wat mensen vragen voor valet is: Hoe lang moet ik hier te komen? Wat kan ik doen als ik weg wil? Wat gebeurt er als ik moe ben? Moet ik een uur wachten? Wat is de prijs van de bediende als ik er ben? Is het beter om te laat te komen? Waar zijn mijn kleren? Het antwoord op deze vragen is: er is geen verschil, de prijs hangt af van uw leeftijd, en hoeveel u bereid bent te besteden. Dit is interessant, als je het vergelijkt met Mahonie Salontafel. Er is een manier om erachter te komen of u een valet persoon zijn, maak gewoon een lijst van al uw valet eisen. En vraag jezelf dan af: hoeveel uur kan ik doen tegen de prijs die ik wil betalen? Voor degenen die te laat willen komen, is deze prijs een koopje: het betekent dat u wat tijd besparen en tegelijkertijd wat geld uitgeven. Als u valet wilt kopen, maar je hebt niet genoeg geld voor uw valet, er is een ding dat u doen om uw valet eisen te verhogen. Ga naar een valet bureau, vraag de valet voor een opdracht. Overweeg een vergelijking van Voordeur Tekening. Ga naar uw lokale park, vraag om een valet om u te helpen met uw valet. Of ga naar een openbaar vervoer station, vraag om een werknemer om uw valet. Dit zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Verwarming Overkapping. In het begin, moet je heel voorzichtig zijn en kijken naar uw valet voor een tijdje, omdat je niet altijd de valet's eerste vriend zijn, en soms moet je de plaats te verlaten in een haast. Niet de valet bij de deur betalen omdat de eerste keer de valet u te wachten vragen.

Als je eenmaal hebt gekocht valet, moet je goed om te gaan. Dit kan het vermelden waard zijn, als je het vergelijkt met bediende vergelijk. Ga gewoon naar de plaats waar de valet werkt ( dit kan een gebouw, een auto of het busstation) en hen vragen om een opdracht.