Hoe we testen

Bo de Leeuw

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een ontmoedigende taak om de beslissing te nemen om een valet te betalen. Dit is wat we weten om u te helpen de juiste beslissing voor uzelf te nemen.

1. Is de valet echt een goede?

De belangrijkste vraag die u wilt vragen een valet is als je comfortabel bent met hen en kan met hen werken. Dit betekent dat de valet is gekwalificeerd, eerlijk, heeft een sterke arbeidsethos, en doet wat nodig is om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke valet voor uw behoeften. Een valet moet kunnen vertellen of er geen dingen zijn die ze niet willen doen voor je. Enkele veelvoorkomende problemen zijn:

Onveilige bedienden die niet de juiste verzekering hebben

(Check out dit artikel van GoSafe om meer te weten te komen over hoe ervoor te zorgen dat uw valet heeft verzekering).

De belangrijkste vraag die u moet stellen is of uw valet is in uw budget. Bij het kiezen van een valet, is het essentieel om de kosten van uw auto, huis, en andere woonlasten te kennen.

We hebben ook een gevestigde, wetenschappelijke methode voor het beoordelen van de nauwkeurigheid van valet, en zijn de eersten die een echte 'nauwkeurigheidsstudie' rapporteren op basis van werkelijke waarnemingen, in plaats van een eenzijdige 'analyse' van een verouderde literatuur. Dus als je kijkt naar valet, weet je dat de beste manier om te vertellen is of het bedrijf is een 'succes'. Het is niet de hoeveelheid geld gemaakt ( of het aantal klanten een bepaalde valet handvatten), of dat een bepaalde valet is een goede of slechte werknemer. Wat belangrijk is, is of u uw valet competent en eerlijk vindt. Dit is wat we doen. Onze 'nauwkeurigheid studies' tonen aan dat valets zijn zeer goed in wat ze doen en kan het perfect uit te voeren, zolang je genoeg geld om het werk de moeite waard te maken.

Je zou kunnen denken: 'Ik zou graag precies willen weten waar je het over hebt. Ik heb een paar vragen.' Je zou zelfs afvragen of u uw eigen valet te kopen met een creditcard, alsof het concept van de aankoop van een dienst is zo bizarre dat het alleen beschikbaar voor rijke mensen. Het antwoord is ja.

We werken in een open en inclusieve omgeving die het verschil maakt. We werken samen met onze klanten, de mensen die dingen maken die goed zijn voor de wereld. We gaan aan de slag met enkele van de belangrijkste figuren en persoonlijkheden op de planeet. Ons doel is om uitstekende content te blijven bieden, waardoor u op de hoogte bent van de nieuwste technologie en de mogelijkheden die het u zal bieden. In die geest hebben we besloten om de volgende inhoud te publiceren:

Deze blogpost is een lijst van manieren om valet een betere ervaring voor onze klanten en onze gemeenschap te maken. Deze lijst is niet volledig, maar het zal u voorzien van een aantal tips die u zou kunnen hebben gemist of misschien geïnteresseerd zijn in het volgen. Onze eerste stap was om samen een team van valet reviewers. Velen van jullie zijn al bekend met het team van Avis, we zijn op zoek naar een paar nieuwe gezichten om ons te helpen de blog te laten groeien tot zijn volledige potentieel. Ik vraag u om ons te helpen een nieuw niveau te bereiken in de prestaties van de blog en om oplossingen te vinden voor de problemen die u vindt.