About me

Bo de Leeuw

Toen ik begon deze blog in 2007, moet ik toegeven dat ik niet eens wist wat valet was. Zoveel dingen zijn veranderd in de afgelopen paar jaar, dat dit niet zo gemakkelijk was om erachter te komen hoe aan de slag met valet.

Sindsdien deel ik al meer dan 5 jaar met jullie mijn reis van valet-ing mijn huis. Dus, de eerste stap is om een paar dingen duidelijk te maken: ik heb het over mijn auto, dat was mijn eerste auto, en ik heb het niet over andere dingen die ik heb gehad en hoe ik het deed. Ik wil ook niet praten over mijn auto, want ik zou willen vergeten en zich richten op mijn blog. Naar mijn mening, mijn blog is de enige plek waar ik kan gaan voor informatie over valet. Ik wil niet echt om deze blog te verkopen en laat jullie weten dat valet is een echt ding.

Ik wilde altijd al om dit te doen omdat ik wil bieden voor mijn vrienden de beste valet service mogelijk. Maar ik wil geen fortuin uitgeven aan bediende. Ik zal het verstrekken van een dienst die een geweldige ervaring voor mijn klanten zal bieden en hen helpen om te komen waar ze willen gaan. Dit zal mijn eerste blog, dus ik zal mijn best doen om de regels en richtlijnen uiteengezet door de wet te volgen, zodat we allemaal kunnen gaan over onze zaken met waardigheid en vrede.

Ik wil in de eerste plaats zeggen dat we iedereen die ons heeft geholpen met ons project, de hulp en goede wensen van de gemeenschap en de Nederlandse media zeer dankbaar zijn. Bedankt allemaal! Nu we al dit harde werk hebben gedaan, willen we een paar minuten met u delen wat er gaat komen, en in het geval u niet bekend bent met wat we doen, willen we dat u weet dat het belangrijk is om alle opmerkingen en antwoorden op onze vragenlijsten te lezen.

Carrière

Toen ik in 2010 mijn school afrondde, ben ik begonnen als bediende voor het huis van een bekende Nederlandse kunstenaar, Peter van der Zwanen. Om wat geld te verdienen, ben ik op zoek gegaan naar een betere baan in mijn eigen stad.

Ik solliciteerde naar een open baan bij een valet bedrijf, maar niemand wilde me echt inhuren. Ik begon na te denken over manieren om mijn eigen bedrijf te krijgen, en over mijn toekomst. Ik wilde ook werken met een Nederlands bedrijf, om meer erkend te worden in Nederland en daarbuiten. Ik had ook veel ideeën om een bedrijf te starten. Ik vond de vacature van valet in Nederland de perfecte gelegenheid voor mij. Ik werkte bijna 3 maanden in het huis van Van der Zwanen, en mijn eerste opdracht was om wat valet equipment en andere valet spullen te krijgen.

Ik heb veel ervaring omdat ik met de valet van een hotel werk. We hebben veel klanten en we hebben ook valets van veel bedrijven. Wij zijn een klein familiebedrijf. We zijn in het bedrijf voor 14 jaar nu en in die tijd hebben we een enorme klantenkring ontwikkeld. Ik doe mijn uiterste best om geweldige diensten te leveren aan al onze klanten.

Zoals u weet, wordt onze site gehost door het Nederlandse webhostingbedrijf Bluehost. Bluehost heeft een geweldige klantenservice. Hun tech team is ongelooflijk behulpzaam. Hun klanten kunnen hun taal spreken, de taal begrijpen en ze hebben een hele leuke chatroom. Ze zijn vriendelijk en professioneel. We hebben een geweldige relatie met Bluehost en hebben ontdekt dat ze hun klanten echt goed behandelen. Hier zijn enkele van de dingen die we hebben gedaan in het verleden: * We hadden onlangs veel problemen met onze creditcards niet werkt, en we hadden ook een zeer vervelende geval waar onze creditcard werkte niet omdat we onze creditcard veranderd op een plaats, en op een andere plaats.